6945100661 Αρκαδικό Ασκληπιού, Ναύπλιο geomar930@gmail.com
hero image
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εργασίες Ναύπλιο

Ο ηλεκτρολόγος “ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ” και η έμπειρη ομάδα του, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στο Ναύπλιο. Από απλές ηλεκτρολογικές βλάβες μέχρι την πιό πολύπλοκη βιομηχανική εγκατάσταση.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της ηλεκτρολογίας, μπορούμε να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις σε κάθε είδους ηλεκτρολογικό πρόβλημα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σεβόμαστε τον πελάτη μας μιλώντας του με ειλικρίνεια δίνοντας του σαφή εικόνα σχετικά με οτιδήποτε πρέπει να ξέρει καθώς και τις επιλογές που έχει σε κάθε περίπτωση.

Διαθέτουμε μια ποικιλία ηλεκτρολογικών υπηρεσιών σε οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες στο Ναύπλιο και τις γύρω περιοχές. Καλέστε μας να συζητήσουμε μαζί την εκμετάλλευση των καινούργιων τεχνολογιών.

 

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
  Ηλεκτρολογικές Βλάβες
  Τοποθέτηση Φωτισμού
  Πιστοποιητικά - Σχέδια ΔΕΗ
  Τοποθέτηση Συστημάτων Συναγερμού
  Τοποθέτηση Συστημάτων Ασφαλείας
  Τοποθέτηση Θυροτηλεφώνων - Θυροτηλεοράσεων
  Αντικεραυνικά Συστήματα
  Πυρανίχνευση - Πυρασφάλεια
  Δορυφορικά Συστήματα - Κεραίες
  Δομημένη Καλωδίωση
  Έξυπνα σπίτια
  Θεμελιακές γειώσεις
​​​​​​​  Αυτοματισμοί
​​​​​​​  Φωτοβολταϊκά
Σε όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα και τις ημερομηνίες παράδοσης, ενώ όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες πραγματοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια και, πάντα, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το χώρο σας. Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο και θα σας εξυπηρετήσουν πάντα με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό. 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ